Cavalerii falși ai limbii rromani – în atenția lui Klaus Iohannis, președintele României:

Domnule Președinte Klaus Iohannis, ați făcut ”CAVALERI AI ROMÂNIEI” niște persoane care reprezintă în învățământul românesc doctrina culturală cea mea distrugătoare din istoria modernă a Europei contra romilor. Aceste persoane, deși au intenții bune pentru familiile lor de neromi, iau salarii nemeritate, pentru că și-au asumat în FALS identitatea de ”ROM” (adică SOȚ ETNIC al unei ROMNI – soții etnice), nu reprezintă romii și culturile lingvistice diferite ale romilor din România. Iată poza celor decorați de domnia-voastră:

În poze, ”cavalerii falsei limbi rromani” Ionel Cordovan, Ion Sandu , Petronia Scripcariu , Călin Răzvan, Niculina Anca , Angelica Olmazu.

Am înțeles de la Elena Răducan (rasista) că Roma Education Fund (REF), la recomandarea lui Ciprian Necula a convins Președintele României să-i decoreze și să-i facă Cavaleri pe aceste personaje, actori în tragedia numită EXPERIMENT NAZIST CONTRA ROMILOR, pe care eu i-am învins doctrinar în conferința CNCR ROMANO-KHER din 2018.

Textul care mi-a fost trimis cu pozele:

”Dragi profesori de limba rromani și prieteni ai grupului, astăzi a fost cea mai onorantă zi pentru învățământul rrom din România! Președintele României domnul Klaus Iohannis, a decorat 20 de profesori din România, din care 6 sunt profesori de limba rromani. Decorațiile au fost înmânate astfel:  domnului profesor Ionel Cordovan , pe care îl cunoaștem cu toții de la cursurile de limba rromani, un om care a dat învățământului pentru rromi toată energia, timpul, sacrificii, și nu în ultimul rând, materiale de lucru utile in activitatea noastră a profesorilor de limba rromani. Au mai fost decorați,  domnul profesor Ion Sandu , Petronia Scripcariu , Calin Răzvan, Niculina Anca , Angelica Olmazu. Felicitări pentru distincțiile pe care le-ați primit că recunoștință a președintelui statului român față de voi, de ceea ce ați dat învățământului pentru rromi. Mulțumim de asemenea domnului deputat Cătălin Catalin Zamfir Manea pentru aprecierea adusă profesorilor de limba rromani și implicarea necontenită in învățământul preuniversitar pentru rromi! Mulțumim domnului profesor Gheorghe Sarau care ar fi trebuit să fie în capul listei, din punctul meu de vedere însă,  sunt sigur că dumnealui se bucură foarte mult să își vadă foștii studenți că sunt decorați de președintele României.”

Autor: romagenocid

A gentle fighter

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe